Jardiniera CLUJ 1200x500x500

Jardiniera CLUJ 1200x500x500
Pret cu TVA/buc
Pret excl. TVA / buc          354.16Lei
Produs jardiniera rasinos
Dimensiuni  1200x500x500mm;
Grosime  scandura 40-45 mm ; 10-12% umiditate, lacuit 3 straturi
Livrareconform conditii de livrare

425.00 Lei

Jardiniere din lemn  cuceresc pe drept o popularitate tot mai mare, ceea ce nu e de mirare, dacă luăm în calcul avantajele sale.
Nu este nevoie de o cantitate mare de pământ. Containerele pot fi amplasate pe sectoarele pavate, alei, etc. – nici măcar nu este nevoie stringentă de a avea grădină. Plantele pot creşte alături de casă înfrumuseţand curtea interioară.

  • Plantele pot fi examinate mai uşor. Plantele mici şi delicate sunt mai uşor de examinat – ghivecele pot fi instalate la diferite nivele. Compoziţia din containere poate fi uşor schimbata. Pot fi crescute plante frumoase, iar sub protecţia peretelui pot fi crescute flori delicate.
  • Plantele pot fi îngrijite mai uşor. Nu trebuie săpat terenul,sadirea si prasirea plantelor este mai usoara, este foarte uşor să rupeţi butonii uscaţi de floare, deoarece nu trebuie să vă aplecaţi atât de mult.
  • Pot fi crescute plante, cărora nu li se potriveşte solul din grădină. În grădină poate fi un sol greu şi rău drenat, care pentru multe plante nu este potrivit. În container puteţi introduce un amestec potrivit pentru orice tip de plante.
  • Este mai mică posibilitatea afectării plantelor de dăunători. Plantele pot fi protejate mai sigur de melci şi insecte care locuiesc în sol.
  • Unele obiecte mai puţin atrăgătoare pot fi mascate. Se pot masca capacele trapelor de canalizare, gropi inestetice, tevi iesite din sol, iar intrarea principală poate fi transformată prin instalarea în faţa uşii a containerelor cu flori.    
  • Descarca

    > Fisa tehnica Jardiniera

  Realizam la comanda orice model jardiniera lemn dupa dimensiuni standard sau dupa dimensiunile clientului.      

Material Rasinos
Finisare bait+ lac exterior ADLER, 3 straturi
 Avantaj folie de protectie intre sol/lemn, rezistenta la umiditate
Garantie  12 luni pentru produs
Productie Romania
GRADINEX face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. 
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Comandati acum?

Ai nevoie de ajutor?